Wre is Hudson yards?
Wre is Hudson yards?

Video: Wre is Hudson yards?

Video: Wre is Hudson yards?
Video: Что такое лейкемия? — Данило Аллегра и Дания Пуджиони 2024, Marec
Anonim

Hudson Yards je štvrť na West Side Midtown Manhattan, ohraničená zhruba 30. ulicou na juhu, 43. ulicou na severe a West Side Highway na západe, a Eighth Avenue na východe.

Kde presne je Hudson Yards?

Hudson Yards sa nachádza medzi 10. a 12. Avenue od West 30th po West 34th Streets Metro č. 7 je hlavným dopravným prostriedkom do az Hudson Yards. Spája sa s námestím Times Square a ďalej z pútavej novej stanice, ktorá sa nachádza len pár krokov od východnej haly cez Hudson Park.

Čo potrebujem vedieť o Hudson Yards?

Hudson Yards je najnovšia štvrť New Yorku a domov viac ako 100 rôznych obchodov a kulinárskych zážitkov, kancelárie pre lídrov v priemysle, významné verejné umenie a dynamické kultúrne inštitúcie vrátane The Shed, moderné rezidencie, 14 akrov verejných námestí, záhrad a hájov a prvá rovnodennosť na svete …

Je Hudson Yards vo West Village?

West Village GC je preferovaným dodávateľom pre Hudson Yards, najväčší súkromný projekt v histórii USA, ktorý ponúka pozoruhodné remeselné spracovanie, vynikajúce služby a vybavenie a najúchvatnejšie výhľady na NYC.

Môžete sa prejsť po Hudson Yards?

Walk the Line

Navrhnutý Diller Scofidio + Renfro, 1,5-míľový parkway, ktorý stojí 30 stôp nad úrovňou ulice, sa tiahne okolo štvrte Hudson Yards.

Hudson Yards Filmed on Saturday April 17 2021

Hudson Yards Filmed on Saturday April 17 2021
Hudson Yards Filmed on Saturday April 17 2021
Našlo sa 38 súvisiacich otázok

Odporúča: